“Ik ben Jos Korsen,
waarmee kan ik je helpen?”

“Ik ben Jos Korsen,
waarmee kan ik je helpen?”

Een boekhouder met de kracht van een accountant

Na mijn opleiding bedrijfseconomie aan de Universiteit van Rotterdam en daarop volgend postdoctoraal Accountancy aan diezelfde instelling, ben ik lange tijd in het bedrijfsleven actief geweest als financieel specialist. Het meest bijzondere van die tijd was mijn avontuur in Londen, waar ik de Engelse tak van een Nederlandse onderneming volledig opgezet heb.
Vanaf 2011 ben ik werkzaam in het Kennemerland onder de naam Kubus Velsen. Sinds enige tijd werk ik nauw samen met Kubus Alkmaar. Als team bieden wij meerwaarde omdat we het hele pakket van administratie en boekhouding tot fiscaal recht, ondernemingsrecht en insolventierecht kunnen bieden vanuit de denkwijze van een accountant.

Commerciële denkwijze

Ik ben scherp op details en door mijn achtergrond als accountant ook goed in jaarrekeningrecht.
Daarnaast ben ik duidelijk, proactief en geef ik zowel gevraagd als ongevraagd advies teneinde een optimale dienstverlening te geven. Ik kan goed de vertaalslag maken vanuit het commerciële bedrijfsleven naar de financiële kant van een bedrijf. Door mijn ervaring in het bedrijfsleven weet ik ondernemers goed te sturen binnen hun onderneming op basis van de cijfers uit de administratie. Iedere boekhouder zou een jaarrekening moeten kunnen maken, maar ik weet er ook de juiste conclusie aan te verbinden wat resulteert in een goed advies voor mijn klanten.

Jos Korsen

Jos Korsen

Het team

Ons team bestaat uit verschillende mensen die diverse taken binnen het kantoor oppakken. Iedereen heeft zijn of haar specialisme en daarmee halen we het hoogst haalbare rendement uit je administratie.
Ons team wordt ook versterkt door Ido van der Gragt. Ido is tevens vestigingshouder van Kubus Alkmaar en als fiscalist is hij een waardevolle aanvulling op ons team. Ido heeft als fiscalist veel ervaring opgedaan in het bedrijfsleven en met zijn scherpe en analytische blik komen wij samen tot een uiterst waardevolle dienstverlening waarbij jij als ondernemer het voordeel geniet.

Over Kubus

Kubus is een landelijke coöperatie van ruim 80 boekhouders, accountants- en administratiekantoren. Daarnaast hebben wij ook diverse specialismen in huis zoals; juristen, fiscalisten etc.

Onze missie & visie

Onze specialisten nemen je veel financiële zorgen uit handen, zodat je gewoon kunt doen waar je goed in bent: ondernemen! Zo zorgt jouw persoonlijke Kubus-adviseur ervoor dat ondernemen nog leuker wordt. Samen met jou zorgt Kubus ervoor dat jouw onderneming financieel gezond is én blijft. Kubus is altijd in de buurt en staat dichtbij de ondernemer voor een optimaal financieel advies of slimme fiscale tips.

Het “Kubus Helpt!” initiatief

“Kubus Helpt!” is een initiatief voor alle leden van de Kubus-organisatie. Met Kubus Helpt! kan ieder lid kiezen voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen door een eigen initiatief te steunen. Elk initiatief dient daarbij eerst goedgekeurd te worden door de voorzitter van de stichting.