Kubus Velsen, jouw zekerheid op een waterdichte boekhouding!

De boekhouding zijn de resulterende cijfers uit jouw administratie. Alle verkoop- en inkoopfacturen en bankregels worden verwerkt tot een eindrapport en eindbalans in het zogenoemde jaarrapport. De gegevens uit het jaarrapport worden gebruikt voor de opmaak van de geldende belastingaangiftes. Kubus Velsen staat garant voor een waterdichte boekhouding.

Voor wie doen wij de boekhouding?

Kubus Velsen doet de boekhouding voor iedere ondernemer in de regio van Velsen. Van ZZP tot VOF en BV. Door onze ruime ervaring kunnen wij vrijwel alle ondernemingsvormen aan. Dus ook de grotere, gelauterde en doorgewinterde ondernemers kunnen bij ons met een gerust hart terecht.

Hoe doen wij uw boekhouding?

Bij Kubus Velsen houden we van efficiëntie en gemak. De boekhoudingen worden dan ook bijgehouden in onze cloudbased boekhoudsoftware. Wij werken o.a. met Muis, Yuki, Twinfield en Exact.. Alle verkoopdocumenten, inkoopdocumenten, bankregels en overige financiële gegevens worden hierin door onze medewerkers verwerkt. Aan het eind van het fiscale jaar worden de resulterende jaarrekeningen of jaarrapporten met behulp van externe software samengesteld en volgt desgewenst het eindejaarsgesprek.

Psst… Snel in contact komen?

Ben je geïnteresseerd in onze diensten en wil je meer informatie? Laat hieronder je telefoonnummer achter en we bellen je zo snel mogelijk.

    Het belang van het bijhouden van de boekhouding

    Een goed bijgehouden boekhouding geeft inzicht over de financiële en fiscale positie van een onderneming. De boekhouding vormt het stuur voor de ondernemer. De boekhouding geeft o.a. inzicht in aangiftes, liquiditeit, solvabiliteit, debiteuren en crediteuren. Wil je meer weten over onze mogelijkheden en tarieven in boekhouding?